Кошик
827 відгуків
Бажаємо всім Здоров'я, Успіхів та МИРНОГО НЕБА
Інтернет- магазин ecodom.kiev.ua
+380 (73) 200-99-58
+380 (44) 225-22-22
+380 (68) 292-27-79

Умови надання персональних даних

«Надаючи персональні дані, відповідно до п.6 ст.6 Закону України «Про захист персональних даних», надаю згоду на їх зберігання та використання з метою опрацювання для ведення обліку в межах передбачених законодавством».

Зберігання та використання інтернет-магазином ecodom.kiev.ua наданих користувачами особистих даних повністю відповідає чинному законодавству України щодо недоторканності особистої інформації. Особисті дані користувачів не надаються третім особам, але зберігаються для надання послуги з продажу товарів, представлених на нашому сайті. Інтернет магазин ecodom.kiev.ua залишає за собою право використовувати дану інформацію з маркетинговою метою.

Персональні дані, дозволені до обробки в рамках цієї Політики конфіденційності, надаються Користувачем шляхом заповнення форми при замовленні товару на Сайті інтернет-магазину і включають таку інформацію:

.1. прізвище, ім'я, по-батькові Користувача;

.2. контактний телефон Користувача;

.3. адресу електронної пошти (e-mail);

.4. адреса доставки Товару (місто та номер відділення перекладача;

.5. місце проживання Користувача, якщо покупець замовляє товар із доставкою додому

Персональні дані, дозволені до обробки в рамках цієї Політики конфіденційності, надаються Користувачем шляхом заповнення форми при замовленні товару на Сайті інтернет-магазину і включають таку інформацію:

.1. прізвище, ім'я, по-батькові Користувача;

.2. контактний телефон Користувача;

.3. адресу електронної пошти (e-mail);

.4. адреса доставки Товару (місто та номер відділення перекладача;

.5. місце проживання Користувача, якщо покупець замовляє товар із доставкою додому

Ми гарантуємо, що жодна отримана від Вас інформація ніколи і за жодних умов не буде надана третім особам, за винятком випадків, передбачених чинним законодавством України.

У певних обставинах може попросити Вас зареєструватися та надати особисті відомості. Інформація потрібна виключно при обробці замовлення в Інтернет-магазині ecodom.kiev.ua. Для відправки Вашого замовлення нам потрібно знати на кого відправити, Ваш номер телефону, щоб повідомлення від перевізника прийшло про прихід товару, місто куди відправляти і номер відділення.

З метою підвищення якості обслуговування користувачів керівництво інтернет-магазину має право записувати телефонні розмови з користувачами, на що користувачі надають свою безумовну згоду, реєструючись на сайті

Адміністрація сайту має право вносити зміни до цієї Політики конфіденційності без згоди Користувача.

Нова Політика конфіденційності набирає чинності з моменту її розміщення на Сайті інтернет-магазину, якщо інше не передбачено новою редакцією Політики конфіденційності.

Усі пропозиції або питання щодо цієї Політики конфіденційності слід повідомляти «Контакти»

Чинна Політика конфіденційності розміщена на сторінці за адресою

Адміністрація сайту має право вносити зміни до цієї Політики конфіденційності без згоди Користувача.

Нова Політика конфіденційності набирає чинності з моменту її розміщення на Сайті інтернет-магазину, якщо інше не передбачено новою редакцією Політики конфіденційності.

Усі пропозиції або питання щодо цієї Політики конфіденційності слід повідомляти «Контакти»

Чинна Політика конфіденційності розміщена на сторінці за адресою

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner