Кошик
1084 відгуків
Чекаємо на Вас у магазині: Київ, Пр.Володимира Івасюка,10А.
Інтернет- магазин ecodom.kiev.ua
+380 (73) 200-99-58
+380 (44) 225-22-22
+380 (68) 292-27-79

Мідний таз з електромішалкою діаметром 24 см

  • Немає в наявності
  • Код: E-3705

5 100 ₴

+380 (73) 200-99-58
  • +380 (44) 225-22-22
  • +380 (68) 292-27-79
повернення товару протягом 14 днів за рахунок покупця
Мідний таз з електромішалкою діаметром 24 см
Мідний таз з електромішалкою діаметром 24 см
5 100 ₴
Немає в наявності
+380 (73) 200-99-58
  • +380 (44) 225-22-22
  • +380 (68) 292-27-79
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення

Мідний таз з електромішувачем діаметром 24 см

ОПИС
Таз із електричною мішалкою для гарячого або холодного помішування. 2 обертання на хвилину Діаметр: 24 см Для приготування на газовій, електричній, керамічній плиті Максимальне споживання електроенергії 10 Вт Висота: бл. 11,5 см, діаметр дна: бл. 15 см, об'єм: бл. 3 л, вага: бл. 1300 г + 760 г вінчик

Таз з електричною затяжкою для гарячого або холодного помішування. Мідь традиційно використовується для приготування десертів, тому в ньому ви можете замішати чудовий вершковий шоколад і зробити справжню карамель або фруктові льодяники.

Мідний таз з електромішувачем

Цей мідний таз традиційно використовується в Італії для приготування поленти. Для запобігання пригоранню в тазі передбачена електрична насадка для помішування, оскільки полента важке в приготуванні, і вона не вийде, якщо її залишити на плиті та постійно не помішувати. Водночас, гарне полента має бути густою консистенцією та тривале перебування біля плити та постійне помішування швидко може стати втомливим.

У цьому тазі можна зробити набагато більше, ніж просто приготування поленти! Мідь традиційно використовується для приготування десертів, тому в ньому ви можете замішати чудовий вершковий шоколад і зробити справжню карамель або фруктові льодяники. Приготувати все це найвищої якості ви зможете особливо легко, тому що змішувач робить усю роботу тривалого помішування та збивання без ваших зусиль.

У Франції джеми завжди готували в мідному посуді, тому що в такому разі можна обійтися без желатину. Особливо цьому будуть раді вегетаріанці, тому що желатин зазвичай виготовляється зі свинячих шкурок або кісток корови. Однак у цій каструлі джеми та повидла можуть бути легко приготовані без тривалої варіння і водночас немає потреби в тривалому помішуванні вручну.

Звичайно, ви можете використовувати цей таз і без застосування заважавки — варити всілякі соуси та інші смаколики в справжньому мідному посуді. Завдяки високій теплопровідності мідь є, як відомо, найкращим матеріалом для ексклюзивної кухні.

Основні
Країна виробникІталія
СтанНовий
МатеріалМідь
ТипКаструля
Довжина посуду24 см
  • Ціна: 5 100 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner